Auningvej 15

Gjesing 8963 Auning

Find vej

på Google Maps

Hvis du vil leje huset skal du henvende dig til vores udlejer på telefon 29 39 89 63. I vil så træffe aftale om tidspunkt, udlevering af nøgle og andre praktiske spørgsmål.

Som lejer skal du udover huset også betale for dit strømforbrug,der vil derfor blive aflæst strøm i forbindelsen med udlevering af nøglerne og igen ved afleveringen. Der er desuden frit internet i huset, koden er i huset.

Vi gør opmærksom på at der ikke må ryges indendørs i huset. Endvidere er du ansvarlig for af afleverer huset i samme stand som du modtog det.

Lidt om Gjesinghus Gjesinghus er oprindelig et gammelt mejeri, som GOB beboerforeningen for Gjesing og Omegn erhvervede i 1987. Efterfølgende gennemgik huset en gennemgribende renovering og der blev opført en stor tilbygning – alt sammen ved frivillig arbejdskraft. De følgende år er huset løbende vedligeholdt, således at det til stadighed fremstår velholdt og indbydende.

Gjesinghus anvendes til mange formål – beboerforeningen afholder bankospil, forskellige arrangementer for børn,fællesspisning, dilettant, høstarrangement, Sankt Hans med stort bål, foredrag og meget andet, nogle af arrangementer i samarbejde med kirkens menighedsråd.

Derudover er det muligt af leje huset til private formål – det kan være store familiefester som bryllup, sølvbryllup og runde fødselsdage og der fejres også rigtig mange konfirmationer i huset. Det kan også lejes til div. møder. Man kan også leje service – borde og stole Huset er veludstyret med alt, hvad der skal bruges til festen og er desuden forsynet med et stort, fuldt moderne køkken, hvor det er muligt at tilberede mad til mange mennesker.

I sommeren 2014 blev der opsat en hjertestarter på ydervæggen ved køkkendøren i Gjesinghus
I efteråret 2022 blev vore 2 gamle varmepumper udskiftet til 2 helt nye og der blev installeret 1 ekstra varmepumper i den store sal til glæde både for udlejer og gæster da man hurtigere kan opvarme lokalet.

Priser

Leje af hele huset – incl. rengøring og miljøafgift 1.600,-
Leje af lille sal – incl. rengøring og miljøafgift 600,-
El pr. kw 4,-
Medlemsrabat ved leje af hus 100,-
Der er frit internet i huset  

 

Leje ud af huset pr. dag  
Bordplade, 6 personer 200cm 40,-
Stole pr. stk 5,-
Service, komplet pr. kuvert 10,-
Der tages forbehold for evt. prisjusteringer.